Op vrijdagavond 4 januari, om 20:00 uur, organiseren we de massakamp met onze schaakvrienden uit Hoogeveen.U bent van harte welkom om met ons het nieuwe jaar feestelijk in te luiden!Deelname is gratis.Locatie is het clubgebouw van ZSG: 'De Terp', Radewijnstraat 1, Zwolle.

Aanmelden kan tot en met 3 januari, maar liefst zo snel mogelijk. Hoe?

ZSG spelers kunnen zich aanmelden bij mij, via:

* gastenboek;* ZSG app;* e-mail (Lees verder...
op 15-12-2018 door Ferdinand in Algemeen, Extern, Intern, Toernooien
De IJSCO-karavaan komt naar Zwolle. ZSG organiseert namelijk op 2 december 2017 een jeugdtoernooi in de Terp. Er zijn 3 mooie bekers te winnen per groep van 8 deelnemers. De groepen worden ingedeeld op speelsterkte, waardoor zowel sterke als beginnende schakers voldoende uitdaging hebben. De resultaten tellen mee in de IJSCO-competitie van de OSBO. 

Lees verder...
op 16-11-2017 door Arjan in Algemeen, Jeugd, Toernooien
Ook dit jaar zal ZSG goed vertegenwoordigd zijn op het Paastoernooi van Hoogeveen. Marc Snuverink - tevens voorzitter van Hoogeveen - neemt al jaren plaats in de organisatie. En negen leden doen zaterdag 4 april mee aan dit mooie evenement dat inmiddels de paasklassieker in de agenda is geworden. Van hen zal Andries Mellema een poging doen om de titel te bemachtigen - hij speelt in de hoogste groep. Verder zijn aanwezig: Boris de Jonge, Bram de Vries, Edward de Graaf, Lees verder...
op 03-04-2015 door Miklos in Rapid, Toernooien