Zomerschaak 2017


 

Stand na 22-06-2017  
   
Bas 3
Casper 2
Henk A 2
Miklós 1,5
Gijs 1,5
Edward 1,5
Henk van S 0,5
Fred 0
   

Zomerschaak


In de zomermaanden is er geen jeugdschaak. Vrijdag 6 september pakken we de draad weer op bij de jeugd. Wil je ondertussen toch schaken op vrijdagen? Dan kan! Je kunt meedoen met de senioren. Iedere vrijdag is er schaaktraining van 19:30-20:00 uur. Vanaf 20:00 uur worden er meerdere partijtjes gespeeld van 20 minuten per persoon per partij. Als je één partij meedoet duurt dat uiterlijk tot 20:45 uur. Je hoeft je vooraf niet aan te melden en je kan gerust maar één of enkele vrijdagen meedoen.

Simultaan tegen een grootmeester


Heb je altijd al eens een partijtje willen spelen tegen een mega goede schaker? Dit is je kans: Zondag 21 juli om 12:00 uur neemt grootmeester Sipke Ernst in Hotel Wientjes aan Stationsweg 7 in Zwolle het op 20 borden tegelijk op tegen schakers uit Zwolle en omgeving. Er zijn nog enkele borden beschikbaar. Dus jij kan ook nog meedoen. Deelname voor leden van ZSG is gratis, maar wees er wel snel bij, want vol=vol. Geef je op bij Miklós Hoffer via mgahoffer@hotmail.com.

Online schaken


Natuurlijk kan je ook achter de computer kruipen. Er zijn veel mogelijkheden om een partijtje via internet tegen andere schakers te spelen, bijvoorbeeld op lichess.org of chess.com. Op https://www.chess.com/club/zsg-zwols-schaakgenootschap/join/8aa9a3 kan je bovendien gratis lid worden van onze online club. Dan kan je partijtjes spelen tegen je vertrouwde clubgenoten. Als je liever eerst nog wat wilt oefenen, dan kan je ook een premium account op Chessity leeromgeving aanvragen bij Arjan. Neem dan even per mail contact op met Arjan.

Er zijn dus komende tijd dus genoeg mogelijkheden om lekker te schaken. Veel plezier en fijne vakantie.

Met de schaakgroeten van

Arjan de Vries
Jeugdleider ZSG
op 12-07-2024 door Arjan in Algemeen, Jeugd, Toernooien, Zomerschaak
ZSG gaat 28 juni weer van start met het Zomerschaak. Op de vrijdagavond wordt er twee maanden lang in een ladder-competitie gespeeld. Het speeltempo bedraagt 15 minuten per persoon per partij met 3 seconden increment per zet. Per avond worden er vier rondes gespeeld. De deelname is voor iedereen gratis. Als u mensen kent die mee willen doen, neem ze gerust mee. Iedereen kan elk moment in de zomer meedoen of tussendoor lekker op vakantie gaan. De uiteindelijke winnaar van de cyclus ma Lees verder...
op 24-06-2024 door Arjan in Algemeen, Zomerschaak, Rapid
ZSG gaat 30 juni weer van start met het Zomerschaak. Op de vrijdagavond wordt er gedurende twee maanden in een ladder-competitie gespeeld. Het speeltempo bedraagt 20 minuten per persoon per partij. Per avond worden er drie rondes gespeeld. De deelname is voor iedereen gratis. Als u mensen kent die mee willen doen, neem ze gerust mee. Iedereen kan elk moment in de zomer meedoen of tussendoor lekker op vakantie gaan. De uiteindelijke winnaar van de cyclus mag zich De Zomerkoning noe Lees verder...
op 24-06-2023 door Miklos in Algemeen, Zomerschaak