Zomerschaak 2017


 

Stand na 22-06-2017  
   
Bas 3
Casper 2
Henk A 2
Miklós 1,5
Gijs 1,5
Edward 1,5
Henk van S 0,5
Fred 0
   
Bas de Boer is al niet meer in te halen met Zomerschaak. Hij staat maar liefst 6 punten voor op 3 een drietal met 12 punten. De strijd om zilver en brons is dus nog wel erg spannend. Zou het al bij Unibet zijn gemeld? Lees verder...
op 29-08-2017 door Miklos in Zomerschaak
Het podium bij Zomerschaak wordt na vijf speelavonden gevormd door Bas de Boer (12), Miklós Hoffer (10) en Ronald Keizer (9). Afgelopen donderdag was er een goede opkomst ondanks het verraderlijk ogend weer. Geert-Jan Rosebeek en Jan Nederpel werden voor het eerst in deze jaargang gesignaleerd. Dit gold ook voor Christian Wijnia, die na een verblijf van een half jaar in Zuidoost-Azië weer terug in Nederland is. Edo Kemper wist van de nul af te komen door Koen Sloof in een zwaarbevochten duel te verslaan. Lees verder...
op 21-07-2017 door Miklos in Zomerschaak
Na vier avonden Zomerschaak heeft Bas 10 punten verzameld. Hij heeft hiermee al een grote voorsprong op de rest van het veld opgebouwd. Het leverde hem gisteravond alvast een lokaal prijsje op - de Zwolse Balletjes, in het kader van de Drents-Overijsselse integratie. Miklós volgt met 8 punten. Henk A heeft op het moment het brons in handen met 6,5 punt. Henk van S komt nu op stoom en scoorde deze avond 2,5 uit 3 - waar eerder een halfje was gesprokkeld. De diesel Ronald blijft ook iemand in de gaten te houden. Lees verder...
op 14-07-2017 door Miklos in Zomerschaak