De Vette Zet Wisselbokaal juni 2012

Iedere woensdag worden in Stadshagen partijen gespeeld voor de jeugdcompetitie. De speler die daarbij de vetste zet speelt, krijgt een week lang de wisselbokaal mee naar huis.


Woensdag 4 juli

Woensdag 4 juli was de laatste avond dit seizoen van de jeugdopleiding in Stadshagen. Alle ouders en grootouders waren deze avond uitgenodigd om te bewonderen welke vorderingen hun kinderen afgelopen seizoen gemaakt hebben. In een teamwedstrijd werd om beurten een zet gedaan aan de verschillende borden. De jeugd gaf de ouders een flink potje schaakles.

Uitslag 2,5 -1,5 in het voordeel van de jeugd.


Aan de andere tafels werd het zelfs 4-1 in het voordeel van de jeugd. Aan twee spelers van dit team werd aan het eind van de avond een Vette Zet Wisselbokaal uitgereikt. Nathan van Dijk en Jens Burbach van dit winnende team hadden geluk. Want omdat zij de wisselbokaal deze laatste avond verdienen, mogen zijn beide niet één week, maar de hele zomervakantie de wisselbokaal houden.